Ubojnia bydła MARK’S
Marszałkowscy

Przykład odpowiedzialnego biznesu.

Zlokalizowana w miejscowości Muchy (nieopodal Czajkowa) ubojnia bydła MARK’S Marszałkowscy jest przykładem odpowiedzialnego biznesu, który godzi nadrzędne wartości branży mięsnej:

  • troska o dobro zwierząt;
  • korzystne warunki współpracy dla dostawców i odbiorców;
  • satysfakcja konsumenta.

Najwyższe standardy jakości mają decydujący wpływ na dobre imię naszej firmy. Dlatego pamiętamy o tym, że jakość mięsa zaczyna się – nawet nie w ubojni, tylko jeszcze wcześniej – w trakcie hodowli. Współpracujemy z wieloma dostawcami bydła, w tym również z renomowanymi hodowcami, a ponadto posiadamy także własną hodowlę, spełniającą wszelkie rygorystyczne normy i wymagania.

Ubojnia bydła MARK’S Marszałkowscy posiada takie atuty, jak:

  • nienaganne warunki sanitarne;
  • profesjonalny, wyszkolony i kompetentny personel;
  • nowoczesny sprzęt i zautomatyzowane linie technologiczne;
  • doskonale zorganizowane zaplecze logistyczne.

Nasze starania o zapewnienie najwyższej jakości produkcji zostały zakończone uzyskaniem certyfikatu International Food Standard (IFS). Jest to w rzeczywistości obszerny pakiet standardów jakości, których fundament stanowią procedury oparte o wymagania z zakresu:

  • GHP – Good Hygienic Practice;
  • GMP – Good Manufacturing Practice;
  • HACCP – Hazard Analysis and Critical Control Points.

Skrupulatny system kontroli jest gwarancją, że nasze produkty gotowe przechodzą właściwą drogę, eliminującą wszelkie możliwe zagrożenia. W efekcie otrzymujemy nienaganną jakość mięsa, cenioną przez wszystkich naszych Odbiorców.

Kontakt

Ubojnia Bydła

Muchy 36A , 63-524 Czajków

GODZINY KONTAKTU
Wtorek – Sobota
6:00-15:00

Biuro

Telefon główny:
+48 605 608 980
+48 605 054 046
ubojnia.biuro@marks.biz.pl

Dział Rozliczeń Żywca

tel. +48 627 832 895
rozliczenia.zywca@marks.biz.pl